20 de març del 2013

La participació de les famílies, clau per a l'èxit educatiu

Dissabte 6 d'abril, el Projecte CLAU es presenta a Montcada i Reixac (Centre Cultural KURSAAL. C./ Masia, 39) .
La FaPaC us convida a vosaltres, a tots els membres de la vostra AMPA, a les famílies del vostre centre i per suposat a l’equip docent del vostre centre i a totes les organitzacions i associacions de la vostra comunitat educativa a la Jornada La participació de les famílies, clau per a l'èxit educatiu”. En la qual es podran conèixer els resultats de les actuacions educatives d'èxit recollides als resultats finals de la recerca de més rang científic i amb més recursos sobre educació escolar realitzat a la Unió Europea, INCLUD-ED (2006-2011). Aquesta recerca va ser seleccionada pel VI Programa Marc de la Comissió Europea per presentar les solucions als problemes educatius de la Unió Europea. El projecte, coordinat pel CREA (Centre Especial de Recerca en Teories i Pràctiques Superadores de Desigualtats), ha durat 5 anys (2006-2011) i hi han participat 15 universitats i 14 països europeus.
L’assistència en aquestes jornades per part de les famílies autòctones o immigrades, persones adultes del barri i l’èquip docent és important, ja que ens permetrà saber sobre les activitats d’èxit a tota la comunitat i ens permet treballar per arribar a l’èxit educatiu de tots els nostres nens, nenes i joves. Per aquest motiu, us adjuntem en aquest e-mail el cartell de les jornades i el programa, per tal de que feu difusió i impliqueu al màxim de persones possibles, per tal de que puguin venir. D’aquesta manera podem aconseguir que el nostre alumnat arribi a l’èxit.
PROGRAMA (PROVISIONAL) aquí (http://www.fapac.cat/webfm_send/2272):
9.45h Inscripcions
10.00h Presentació de la jornada.
Sra. Teresa Boada, presidenta Territorial de Barcelona comarques de FaPaC.
10.45h Contribucions científiques sobre l’èxit educatiu
Dr. Ramón Flecha, Catedràtic de la Universitat de Barcelona, Doctor Honoris causa per la Universitat de Timisoara i investigador principal de l’INCLUD-ED (2006-2011)
11.15h Debat
11.45h Descans
12.15h Taula rodona: Actuacions educatives d’èxit.
Persones de diferents centres educatius compartiran com estan aplicant les actuacions educatives d’èxit.
13.15h Debat
13.30h Clausura

Inscripcions a les Jornades:
https://docs.google.com/a/fapac.cat/spreadsheet/viewform?formkey=dFJaN1AzcmxpLW11UXlyODlkT1FBYmc6MQ
Més informació de les Jornades: http://www.fapac.cat/2013/03/Jornada-presentaci%C3%B3-Projecte-CLAU-Montcada-i-Reixac
Més informació del projecte: http://www.fapac.cat/2013/03/Jornada-presentaci%C3%B3-Projecte-CLAU-Montcada-i-Reixac

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada