9 d’abril del 2013

Compartim joguines

Ens ha arribat aquesta informació de la que volem fer-vos partícips, veureu que no s'ha modificat en absolut el text, ho publiquem com l'hem rebut:

El meu nom és Albert Giménez sóc veí de Cerdanyola, estudiant de psicologia en la especialitat psicoeducativa per la UAB i també el responsable d’un nou projecte que comença aquest mes d’abril.
És un projecte de consum col·laboratiu; un consum més proper i de repercussió local. En concret, és una xarxa comunitària de compartir joguines, llibres infantil i juvenils i també roba infantil. La idea principal, és que les joguines que uns nens ja no utilitzen perquè ja no són adequades per la seva edat, les poden aprofitar altres nens, i a l'inrevés.
Com ja sabem, les joguines i la lectura són imprescindibles per un bon desenvolupament durant l’etapa infantil, i pensem que és una pena que moltes famílies per les dificultats econòmiques no puguin aportar totes les joguines que un nen necessita per desenvolupar totes les seves potencialitats.
Tenim l’objectiu d’estalviar molts diners als pares i mares en aquests temps complicats de crisis, potenciar aquest tipus de consum envers el hiperconsumisme, i fomentar-ho de manera sostenible.
També donem importància a ensenyar als vostres fills a compartir amb altres nens, i lluitar així pel individualisme que ens implanta la societat.
Ens dirigim a l’Ampa per demanar suport al projecte a través de la nostre web (col·laborador), i la possible divulgació als pares i mares del centre.
Atentament, Albert.
twitter @comparTOY

2 comentaris:

  1. Ho havia vist al FB i em sembla una idea genial, jo tinc dos cotxets de nen que aviat els portaré

    ResponElimina
  2. És una gran iniciativa, des de l'AMPA també estem contents de participar-hi.
    S'ha de fer difusió!!!

    Ampa Les Fontetes

    ResponElimina