14 de maig del 2014

El dia internacional dels Museus a Cerdanyola

El dia 18 de maig és el Dia Internacional dels Museus. Per a aquest cap de setmana els Museus de Cerdanyola han preparat tot un seguit de propostes que us permetran descobrir el patrimoni, la història i l'art de la nostra ciutat. 
 
   - Dissabte 17 i diumenge 18 es farà jornada de portes obertes i s'exposarà una coincidència insòlita entre el Museu d'Art de Cerdanyola - Can Domènech i el Museu de Ca n'Oliver. Veniu a descobrir-la!
   - Dissabte 17 a partir de les 20.30h, hi ha una visita nocturna amb tast al Museu de Ca n'Oliver i al Museu d'Art, una darrera l'altra. No heu de triar, podeu fer les dues coses!
   - Diumenge 18, de 10 a 14 h, estaran obertes l'ermita de Santa Maria de les Feixes i l'església de Sant Iscle i es faran visites guiades al llarg del matí. És la millor època per passejar-se per la vall de les Feixes i descobrir el seu patrimoni natural i històric!
   - Diumenge 18, a les 12 h, la Clara Gavaldà ens explicarà Contes d'aventures al jardí del Museu Ca n'Ortadó. Es tracta d'un espectacle familiar organitzat per Bambalina que té un preu de 3 € l'entrada.
Animeu-vos!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada