26 de novembre del 2015

Un pont de nassos

TALLER DE CLOWN PER PARES I FILLS 
 
Adjuntem una informació que pot ser d' interès per a vosaltres.
Durant el proper pont festiu dels dies 5,6,7 i 8 de desembre es realitzarà una trobada per famílies a l' Alberg Lo Niu d' Ivars de Noguera que girarà a l'entorn d'una proposta lúdica i de convivència per pares i fills a través d'un viatge emocional des del treball sobre el Clown;  CLOWN EN FAMÍLIA.

Engrescats per l'experiència de les colònies realitzades a l'estiu on es treballaven diverses tècniques de circ i clown acompanyats per professors de parla anglesa, s'ha volgut seguir el treball ara amb tota la família, per tal de donar eines que enforteixin els nostres vincles familiars a partir de humor, l'amor i el joc.

Trobareu tota la informació en aquest article i seguint els enllaços que us facilitem.
Aquesta informació és tant a nivell de presentació del taller i objectius com logística (espai, localització, preus, menjar, dormir etc...)

Si teniu algun dubte al respecte no dubteu en posar-vos en contacte amb la organització, tant mitjançant els telèfons que us facilitem més avall, com en el correu i telèfons de l' alberg Lo Niu.

Informació:

Contacte:
Albert: 634 25 94 33
Inés: 622 92 41 62


Experiència de l’Albert Vinyes

Com a pallasso sé que l’experiència d’un taller de clown arriba sempre més enllà de l’aprenentatge artístic, a voltes el fet de improvisar amb un nas davant d’altra gent arriba a punts catàrtics i/o terapèutics.
El fet d’aprendre a riure’s d’un mateix o bé d’aprendre a acceptar la rialla dels altres ens fa més humans i ens canvia comportaments a la vida.
Com a pare descobreixo cada dia al meu fill.
Sense ser terapeuta, sense tenir com a objectiu el fet de voler “canviar” conductes i comportaments, amb la sola finalitat d’ensenyar la base del pallasso, la presència escènica, la lògica del clown, el comportament absurd... us proposem de viure aquesta experiència en família, pares i fills junts, compartint aquesta vivència artística, l’aprenentatge del pallasso.
És possible treballar el pallasso amb alumnes de gran diferència d’edat, i si a més hi ha un vincle familiar, es crea un espai on es trenquen codis de conducta, s’ intercanvien rols, on es qüestionen les diferents maneres d’ aplicar la autoritat i on aprenem a mirar-nos amb uns altres ulls. On cadascú fa el que el nas l’hi diu en cada moment.
Volem aprofitar les eines que ens proporcionen el teatre i més concretament el treball del clown per proporcionar a pares i fills un espai físic i emocional de joc col•lectiu.
El taller te una finalitat més lúdica que teatral, es treballarà el màxim d’exercicis a fi de donar eines que obrin una reflexió a posterior.

Albert Vinyes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada