18 de gener del 2017

Suport Vaga Ensenyament




Dijous, 12 de gener de 2017

Suport Vaga Ensenyament 18 de Gener

#18GVAGAEnsenyament

 
Companyes, companys,
Com sabeu, el proper 18 de Gener hi ha una vaga convocada al sector d’Ensenyament, durant la tramitació dels pressupostos de la Generalitat pel 2017. Com podeu imaginar els eslògans del govern que parlen de ‘pressupostos més socials de la història’ són pura propaganda.
La realitat és que totes les partides socials (sanitat, ensenyament, vivenda, polítiques socials) estan per sota de les partides del 2010 amb caigudes de l’ordre del 10-40%. Per tant estem davant una situació de petites millores dins una consolidació general de retallades brutals iniciades fa ja temps.
La vaga planteja la necessitat de negociar aspectes com que els i les nostres filles tinguin professorat des del primer dia de baixa (poden estar una setmana sense professorat substitut), increment hores tutoria, personal de reforç per a garantir que ningú quedi endarrerit i, en general, l’inici de la recuperació de tot allò que hem perdut.

Aquesta és una reivindicació de totes.

Des de la CGT Ensenyament fem una crida a donar suport solidari a aquesta vaga. I, de forma concreta:

- Debatre i mostrar públicament suport de col·lectius a la vaga (envia’ns un correu a cgtense@cgtcatalunya.cat o omple aquest formulari).
- Difondre material i motius de la vaga.
- Assistir tota persona que pugui a la jornada de protesta i reivindicació que es farà el  proper dia 18 de gener al Parlament, on hi haurà una concentració que volem sorollosa i reivindicativa des de les 12:00 a les 14:00

Animem a la presència activa i a la lluita social pels nostres drets. Deixem de resistir i passem a l’ofensiva, comencem per revertir les retallades a l’educació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada