22 de gener del 2018

CONVOCATÒRIA PER A L'ASSEMBLEA GENERAL DE L'AFA


CONVOCATÒRIA PER A L'ASSEMBLEA GENERAL DE L'AFA

Comuniquem a tots els pares i mares de l'escola que el proper dimarts dia 30 de gener a les 16:45 hores es realitzarà l'Assemblea General de l'AFA.
Les activitats de l'AFA, es coordinen i es gestionen d'acord a la disponibilitat d'aquells pares i mares que formen la Junta, és un treball voluntari, compromès i en suport a les activitats escolars dels NOSTRES FILLS I FILLES.
El dia de l’Assemblea hi haurà servei de canguratge, gestionat i a càrrec de l'AFA.
Ordre del dia:
  • Presentació i estat actual de la junta de l’AFA.
  • Informe de les activitats de l’AFA, curs 2017-2018.
  • Assumptes generals.

Aprofitem aquesta convocatòria, per agrair a totes les famílies de l'escola que de diferents maneres hi participan en les diferents activitats que es van realitzar durant el curs (Castanyada, nadal,carnestoltes, Sant Jordi i la festa de final de curs).Us recordem que l’adreça de la revista del col·legi és:
lesfontetesamparevista.blogspot.com
així mateix informar-vos de que ens trobareu al FACEBOOK amb el nom AFA LES FONTETES.
A t e n t a m e n t
Junta de L’AFA.
 
L’activitat Scratch:
Us informen, que si no arribem al minim d’alumnes per grup, el dia 30 de gener haurà de finalitzar l’activitat de scratch. Com a minim se haurian de apuntar 3 alumnes més.
Us recordem que el scratch activitat molt demandada per la resta d’escoles degut als beneficis academics que aporta a l’àrea matemàtica, informàtica, anglès.... un cop es s’anul.la l’activitat no és fàcil tonar a començar- la.
Es un avantatge per els nostres fills tenir l’ oportunitat de gaudir d’aquesta activitat a la nostra pròpia escola i a un preu ecònimic.
Aprofiteu i si esteu pensant en apuntar-lo. Per sol·licitar més informació us demanem si us plau passeu per l’oficina .
L’AFA




Cerdanyola, gener 2018.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada