8 de maig del 2018

EL VALLÈS EDUCA


Vam obrir el programa a l'Escola El Vapor de Terrassa per participar de la seva setmana literària. Durant dos trimestres els alumnes de tots els cursos realitzen un projecte literari que va, des de la creació d'un conte, la il·lustració d'un còmic o inventar personatges i paisatges. Durant la setmana de Sant Jordi presenten els seus treballs a les famílies.

Al segon reportatge viatjarem fins a 
Missirah, un poble rural de l'oest del Senegal. I ho farem de la mà del Consell Comarcal del Vallès Occidental per conèixer el projecte de cooperació en l'àmbit de la salut i l'educació que impulsa des del novembre passat. L'objectiu, aconseguir arribar als alumnes de tres centres educatius d'una forma diferent i significativa per conscienciar-los en la importància de rentar-se les mans per evitar problemes de salut.

I tancarem el programa parlant de
Neuroeducació i com podem aprofitar els espais exteriors. Per fer-ho visitarem l'Escola Bressol Les Orenetes de La Roca del Vallès per veure com es fa un estudi en aquest àmbit i per què es van animar tres centres educatius del Vallès Oriental.
 
 
Si t'agrada,  comparteix-lo.
 
 
El Vallès Educa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada